INFORMER ROMANIA

INFORMER ROMANIA

Despre

Compania Informer Romania S.A. (denumirea anterioara TEMENOS Romania), fondata in anul 1993, este certificata ISO 9001:2000 pentru proiectare şi dezvoltare de software proprietar şi la comanda, servicii de implementare si customizare software, help desk, instruire, servicii generale de IT n cadrul unor contracte de Outsourcing, Consultanţa şi Integrare de Sisteme.

Echipa sa profesionista a dobandit o vasta experienta in implementarea, customizarea, dezvoltarea aplicatiilor specifice din cadrul solutiei de core-banking, Temenos-GlobusTM/T24, interfatarea, conversia datelor, si training (in baza parteneriatului cu prestigiosul grup international TEMENOS inceput in anul 1999).

Pentru rezolvarea problemelor specifice de raportare catre Banca Nationala a Romaniei, compania a dezvoltat solutia sa specializata SmartReporter, implementata cu succes in banci din Romania si Republica Moldova.

Informer Romania are in portofoliul sau si alte solutii specializate apartinand grupului Informer, precum solutii de: e-banking (b-Direct), Retail Banking (Retail 24), Card Management (Card 24).

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

SPERANTEI 27, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close