INFO WORLD

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Info World furnizează soluții informatice integrate pentru sectorul de sănătate compatibile cu cerințele tuturor prestatorilor de servicii medicale. Incă de la înființarea sa, Info World este cel mai important producător de software medical din România, fiind recunoscut ca o forță inovativă pe piața națională și internațională.La nivel național, compania operează în peste 250 de unități sanitare din sistemul public și privat, aplicațiile Info World fiind instalate pe un număr de de stații de lucru, deservind pestede membru fondator al Asociației Nationale HL7 România, Info World este singura companie din România certificată în interoperabilitate la IHE Connection.La nivel internațional, Info World este membru al organizatiei HL7 International și certificată Meaningful Use Stage 2 . De asemenea, menține parteneriate cu diverse companii și organizații de top, fiind implicată în peste 10 proiecte finanțate de către Uniunea Europeană.În cei aproape 20 ani de activitate în domeniul software-ului medical, Info World și-a menținut constant poziția de lider, impunând prin produsele și serviciile sale noi standarde de calitate și excelență.www.infoworld.rohr@infoworld.ro 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.