SC IMS MAXIMS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

IMS Maxims este o companie software inovatoare si performanta, fondata in anul 1986. Compania proiecteaza, comercializeaza si implementeaza sisteme de informatii de ingrijire a sanatatii de generatie urmatoare din cadrul Serviciului de Sanatate Executiv (HSE) din Irlanda, a Serviciului National de Sanatate (NHS) din Marea Britanie, dar si din sectorul independent si privat. Ca furnizor de sisteme de administarre a pacientilor de inalta calitate si sisteme electronice de inregistrare a pacientilor, solutiile si serviciile Maxims permit organizatiilor medicale sa reduca erorile si sa ofere o ingrijire mai buna si mai sigura, sa furnizeze servicii mai eficiente si sa imbunatateasca rezultatele pacientilor. Ne dorim sa fim prima alegere pentru pacienti. In prezent, solutiile IMS Maxims sunt utilizate de peste 180 de organizatii de asistenta medicala, cu 30 000 de utilizatori zilnici ai sistemului care sunt deja de acord ca ne-am indeplinit obiectivul si au incredere in noi sa gestionam peste 13 milioane de inregistrari de pacienti pentru ei. Oferim calitate continua, suntem permanent atenti la nevoile clientilor si ne mandrim sa furnizam exact ceea ce ei au nevoie, indiferent daca sunt spitale mari sau mici clinici independente. La IMS Maxims recunoastem ca nici doua organizatii medicale si nici doua clinici nu sunt exact la fel cum functioneaza, de aceea implicam profesionisti din domeniul sanatatii in fiecare etapa a procesului de dezvoltare, ne asiguram ca nevoile lor si cele ale pacientilor au cea mai mare prioritate si cream produse si servicii care pot fi adaptate cu usurinta fiecarui client. Investim permanent in cercetare si dezvoltare pentru a putea intelege in profunzime sistemele de asistenta medicala si avantajul IT in activitatea noastra, cultivam o atitudine flexibila si suntem receptivi la nevoile clientilor. Apreciem oamenii cu idei si expertiza care pot ajuta la cresterea eficientei si la imbunatatirea ingrijirii pacientilor pentru furnizorii de servicii medicale, iar in schimb, oferim un mediu in care personalul IMS Maxims este sprijinit si imputernicit sa ofere excelenta. Suntem o echipa stransa, extrem de capabila si motivata care lucreaza in parteneriat cu clientii nostri pentru a oferii cele mai bune servicii. Daca sunteti interesat de o cariera provocatoare si implinitoare intr-o companie in expansiune, unde va puteti folosi abilitatile pentru a permite spitalelor sa ofere asistenta rapida, eficienta si de inalta calitate pentru sute de mii de pacienti, va asteptam sa intrati in echipa Maxims!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.