Impact Munca S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

IMPACT, este o agenție specializată în ocuparea forței de muncă, având sedii în Belgia şi o sucursală în Polonia și România. Care este scopul nostru? Printr-o abordare personală, cu atenție și multă dedicare, angajaţii noștri găsesc cea mai potrivită compatibilitate între angajatori și specialiștii care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul tehnic și al construcțiilor. Astfel contribuim la dezvoltarea firmelor şi la mulțumirea profesională a experților care au găsit prin intermediul nostru un loc de muncă. În cadrul conceptului nostru de recrutare internațională, colegii noștrii români se concentrează doar pe găsirea de candidați potriviți pentru angajare în Belgia.   IMPACT în cifre23 de birouri în Belgia şi o sucursală în Polonia și România
125 de angajați
2 servicii: locuri de muncă temporare & selecție
2 concepte: recrutare locală şi internațională
2 domenii principale: tehnic şi construcții
1250 candidați, angajați zilnic
Cifra de afaceri în 2019: 67.000.000 euro Locuri de muncă temporare & selecțieIMPACT este partenerul ideal pentru angajatorii care doresc să colaboreze cu parteneri specializaţi în plasarea temporară & selecția forţei de muncă, cât şi pentru candidații care caută un loc de muncă pe măsura abilității şi personalităţii lor. Ne distingem prin calitatea serviciilor noastre.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.