IMPACT Developer&Contractor

check_circle Companie verificată
4

IMPACT Developer&Contractor

check_circle Companie verificată
4

Despre

IMPACT Developer & Contractor este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral privat mixt, ce activeaza in domeniul dezvoltarii imobiliare.
Inca din anul 1991 la intrarea sa pe piata, Impact Developer & Contractor s-a remarcat ca unul dintre cei mai importanti si de succes dezvoltatori din Romania.
In anul 1995, Impact Developer & Contractor a introdus, pentru prima data in Romania, conceptul de "ansamblu rezidential".
Din anul 1996 este este primul dezvoltator imobiliar cotat la Bursa Romana de Valori Bucuresti.
In anul 1998 Impact devine membru al National Association of Home Builders - USA. Compania este considerata astazi, la nivel european, ca fiind un etalon pentru piata dezvoltarilor imobiliare din Romania avand o prezenta activa pe pietele imobilare internationale.
Incepand cu anul 2006 Compania Impact lanseaza pe piata imobiliara din Romania proiecte de dezvoltare mixta (integrand residential, office, retail, comercial cu functiuni publice de cartier). Aceste proiecte au o scara de dezvoltare larga si aduc pe piata din Romania un nou concept de dezvoltare: "Comunitate Urbana Integrata".

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. Pipera Tunari, Nr. 4 C, ILFOV, VOLUNTARI ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close