imobiliare.ro

Realmedia Network SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Imobiliare.ro este cel mai mare portal de afaceri imobiliare din Romania si proprietatea SC Realmedia Network SA. Site-ul a fost lansat in anul 2000 si reprezinta locul unde agentiile imobiliare si persoanele particulare isi pot publica ofertele. Serviciile imobiliare.ro puse la dispozitia clientilor, inglobeaza 18 ani de experienta in domeniul afacerilor imobiliare online cu o baza de date de proprietati imobiliare din toate regiunile tarii, peste 1 600 000 de vizitatori unici lunar si peste 1 000 de agentii imobiliare ce beneficiaza de serviciile site-ului.

 

Inca de la inceput, am demonstrat ca suntem un partener de incredere pe care te poti baza oricand. Promovam cele mai noi ansambluri rezidentiale si comerciale, dezvoltam parteneriate cu publicatii si portaluri prestigioase, avem numeroase aparitii in presa si sprijinim cele mai importante targuri si evenimente imobiliare, urmarind permanent eficienta si obtinerea rezultatelor pozitive. Actionam cu simplitate pentru ca ne dorim ca lucrurile sa ramana simple pentru clientii imobiliare.ro, facem totul cu dedicatie, fiind convinsi ca pasiunea si inteligenta genereaza mereu rezultate exceptionale. Ramanem orientati spre clienti, ne concentram atentia asupra perspectivei de a oferi in fiecare zi mai mult, le anticipam asteptarile si credem cu tarie intr-o comunicare deschisa.

 

Pentru ca traficul nostru vine de la persoane care cauta proprietati imobiliare, ne straduim sa oferim un continut valoros si nemaigasit in alta parte. Pentru ca pe imobiliare.ro apar zilnic sute de oferte noi si pentru ca tinem foarte mult la calitatea informatiiilor prezentate avem o echipa dedicata si profesionista care se ocupa cu identificarea si rezolvarea ofertelor “slab prezentate”.

 

Obiectivul imobiliare.ro este de a mentine un grad ridicat de incredere, prin numarul mare de oferte accesibile non-stop ce acopera toate categoriile imobiliare si acces gratuit la informatii, cautarea anunturilor si publicarea lor fiind gratuita, in comparatie cu alte canale. Oferim mobilitate si un continut informational relevant si usor de accesat, integrand toate aspectele legale de piata imobiliara – cereri, oferte, finantare, evenimente, stiri si informatii.

 


Alege din cele mai bune proprietati, alege imobiliare.ro pentru o experienta simpla si unica.

Joburi