Imoberia SRL

check_circle Companie verificată
1

Imoberia SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Imoberia este o companie dîn grup Ospinas&Co, o companie de familie cu o experiență de mai bine  de 20 de ani in sectorul de promovare si construcții si cu o mare experiență in piață din Romania. Specialiști in proiectele integrate de dezvoltare imobiliara.

Încă de la început, Ospinas a dezvoltat proiecte urbanistice, atât comerciale, ca centrele de birouri cat si rezidențiale, atât in interiorul cat si in exteriorul zonei metropolitane a Bucureștiului. Suntem o societate  competitiva, caracterizata prin munca exigenta si modul inovator, supraveghind fiecare dintre etapele proiectelor sale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Occidentului Nr. 40, Bloc 1, SC 1, Ap A0, Cam 3, Birou 2 - Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close