ifm efector srl

check_circle Companie verificată
8

ifm efector srl

check_circle Companie verificată
8

Despre

Measuring, controlling and evaluating - When it comes to pioneering automation and digitalisation technology, the ifm group is the ideal partner.

Since its foundation in 1969, ifm has developed, produced and sold sensors, controllers, software and systems for industrial automation worldwide. As one of the pioneers in Industry 4.0, ifm develops and implements consistent solutions to digitise the entire value chain, "from sensor to ERP".

Today, the family-run ifm group is in its second generation. It has more than 7,300 employees in 95 countries and is one of the worldwide market leaders. The medium-sized group of companies combines the internationality and innovative strength of a growing group with the flexibility and close customer contact of a medium-sized business.

ifm - Close to you!

--------------------------

Inovația si viziunea orientata spre viitor au făcut ifm unul dintre cei mai importanți furnizori din industria de automatizare.

De la înființarea sa în 1969, ifm a dezvoltat, produce și distribuie senzori, sisteme de control și sisteme de automatizare industrială la nivel mondial. Astăzi, grupul ifm, care este administrat de o familie la a doua generație, este unul dintre liderii industriei globale, cu aproximativ 7.300 de angajați în 95 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și proximitatea clienților unei companii mijlocii.

Oamenii de incredere, profesionalismul, portofoliul de produse extrem de variat si de o inalta calitate,  au asigurat cheia succesului, mereu, in ifm.

ifm - Aproape de tine!

--------------------------

Crestem in Sibiu! Vino sa ne cunosti si sa faci parte dintr-o echipa frumoasa!

 

Diviziile noastre in Romania:

 

ifm efector srl

productie senzori de pozitie | inductivi

Zona Industriala Vest Sibiu (Sibiu, RO)

 

ifm prover srl

productie senzori de proces

Zona Industriala Vest Sibiu (Sibiu, RO)

 

ifm electronic srl

vanzari si marketing

Selimbar (Sibiu, RO)

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. L, nr. 3, 557085, Cristian, Sibiu, Romania, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close