Holfin Insurance Reinsurance Broker SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HOLFIN INSURANCE REINSURANCE BROKER a fost infiintata in 2006, ca parte a PIRAEUS BANK  GROUP. Pana in luna octombrie 2020, compania a  operat sub numele de PIRAEUS INSURANCE  REINSURANCE BROKER ROMANIA S.A.

De-a lungul anilor, am dezvoltat parteneriate robuste  cu asiguratori de prim rang si am acumulat o  expertiza solida in domeniul solutiilor de asigurare si  reasigurare, acoperind solicitari dintr-o multitudine de  arii de business si clustere de clienti.

Compania noastra are expertiza profesionala si  capacitatea legala necesare pentru a intermedia toate  tipurile de asigurari, pornind de la produse standard,  pana la solutii de acoperire complexe sau cu grad de  specializare ridicat.

Suntem mandri de relatiile pe care le avem cu clientii  nostri - persoane fizice, mici afaceri, mari corporatii  sau banci. Investim energie si timp pentru a ne ajuta  clientii sa obtina solutii de asigurare de calitate in  ceea ce priveste nivelul de protective si costurile.

Serviciile noastre se bazeaza pe o expertiza tehnica  robusta si cunostinte solide in domeniul afacerilor,  completate de intelegerea in detaliu a nevoilor  specifice ale clientilor nostri.

Experienta noastra ne ofera o putere de negociere  solida in fata asiguratorilor parteneri, fapt care, ne  permite sa obtinem asigurari care integreaza cea mai  buna valoare pentru clientii nostri.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.