de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Holcim (Romania) SA

check_circle Companie verificată
79

Holcim (Romania) SA

check_circle Companie verificată
79

Despre

Holcim (România) SA, membră a grupului LafargeHolcim din 2015, își propune să facă față provocarilor secolului 21 lansând tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții.

Suntem o companie dinamică și modernă, care și-a dovedit spiritul de inovație și profesionalism pe piața romanească prin produse și servicii extrem de apreciate. Din echipa noastră fac parte oameni pregătiți în domenii foarte variate. Cu toții avem în comun perseverența, ambiția pentru performanță și pasiunea pentru lucrul bine făcut.

În plus, ne asigurăm că angajații noștri să beneficieze de cele mai bune condiții de muncă, punând accent pe sănătatea și siguranța lor.

Pășește cu încredere într-o lume a oportunităților și vino alături de noi!

Joburi

Social

Contact

Calea Floreasca 169A, Cladirea B, et. 7, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close