HOFMANN AUTOTECH ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
9

HOFMANN AUTOTECH ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
9

Despre

 HOFMANN AUTOTECH ROMANIA     

 „TRADITIE, ISTORIE si INOVATIE”        

www.autotech.ro

Infiintata in 1995, HOFMANN AUTOTECH ROMANIA SRL este lider in domeniul echipamentelor de service-auto.

Suntem importatorii celor mai importante branduri din domeniul echipamentelor de service-auto din lume:

- SNAP-ON este un simbol american si un motiv de mandrie. Infiintata in 1920 este cel mai mare producator mondial de scule si cea mai importanta firma la nivel mondial din domeniul echipamentelor de service-auto.

- JOHN BEAN a fost infiintata in anul 1904. A fost firma care a inventat masina de echilibrat roti. In 1925 JOHN BEAN a inventat primul dispozitiv mecanic de reglat directia, iar in 1947 a inventat primul echipament optic pentru acelasi scop. In 1984 JOHN BEAN a realizat primul echipament computerizat de reglat directia, iar in 1997 a fost firma care a inventat tehnologia 3D de masurare si reglare a geometriei directiei.

- HOFMANN infiintata in 1931, a fost intotdeauna sinonimul fiabilitatii si inovatiei in domeniul masinilor de echilibrat roti

- CARTEC este de peste 30 de ani un nume consacrat in domeniul testarii sitemelor de franare ale autovehiculelor

- SUN ELECTRIC infiintata in 1931, este un nume consacrat in domeniul echipamentelor de testare si diagnosticare auto, fiind multi ani lider de piata in acest domeniu. Odata cu aparitia sofisticatelor calculatoare cu care sunt dotate masinile moderne, SUN ELECTRIC a trecut la perfectionarea unor sisteme de testare universale.

- CAR-O-LINER este cel mai performant sistem de redresare caroserii din tabla si aluminiu, capabil să îndeplinească cerințele OEM. Primul sistem de aliniere CAR-O-LINER a fost creat în 1973, ne-am extins oferta pentru a include o gamă largă de platforme concepute pentru a satisface nevoile oricărui atelier de reparație în caz de coliziune. De la sarcini grele la rapid și flexibil, avem platforma perfectă pentru dvs. Cu CAR-O-LINER vă puteți asigura că atelierul dumneavoastra are pe piață cele mai bune soluții pentru redresare caroserii.

- BAHCO, inventator al cheilor reglabile originale și lider în uneltele de mână ergonomice și uneltele de tăiere, a furnizat produse și soluții inovatoare încă din 1886.  Produsele BAHCO sunt proiectate pentru profesioniști din diverse industrii, cum ar fi aviația, petrolul și gazul, și construcții, automobile, peisagistică și podgorii. Marea majoritate a produselor BAHCO sunt fabricate în fabrici proprii situate în întreaga Europă.

 

Joburi

Contact

Calea Vitan nr. 242, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close