Hilti

check_circle Companie verificată
23

Hilti

check_circle Companie verificată
23

Despre

Descoperiți un loc de muncă unic! Hilti! Produsele, tehnologiile, software-ul si serviciile noastre de top pun in miscare industria constructiilor globala, inclusiv unele dintre cele mai ambitioase reusite din inginerie. De la infiintare, in anul 1941, si pana in prezent, am parcurs un drum lung, insa nu ne-am pierdut ambitia de a ne dezvolta. Suntem prezenti la nivel global cu sedii in peste 120 de tari si peste 30 000 de angajati.

 

La Hilti, gandim in functie de clienti in tot ceea ce facem. Suntem punctul de reper pentru orice nevoie din domeniul constructiilor, oferind servicii complete - de la solftware-uri pentru proiectare, produse si unelte pentru munca de santier, la traininguri, reparatii, testare si consultanta. Credem ca nu este suficient sa lucrezi doar din birou. Pentru a putea gasi solutii care sa transforme munca in constructii intr-una mai rapida, mai usoara si mai sigura echipele Hilti lucreaza in stransa colaborare cu clientii pe santiere pentru a cunoaste si a intelege nevoile reale ale acestora.

 

Urmarim dezvoltarea pe termen lung si nu castigul pe termen scurt, si pentru asta ne place sa facem lucrurile altfel. Avem propriile laboratoare de cercetare si proiectare Hilti, ce colaboreaza cu universitati tehnice si parteneri de top din toata lumea, ne fabricam produsele in unitati proprii ale companiei si ne asiguram impreuna cu partenerii externi ca toate acestea respecta standarde de calitate superioara, si cream tehnologii, software-uri si servicii ce se diferentiaza de toate celelalte.
Pentru a furniza aceste solutii inovatoare clientilor Hilti, suntem in cautare de oameni dedicati, performanti care sa se alature echipei noastre.

 

Avem un mediu de lucru unic, alcatuit din oameni din diferite domenii cu un angajament exceptional fata de client. Este un loc de munca dinamic, unde succesul se bazeaza pe munca in echipa si unde va provocam sa va depasiti limitele. E o energie vibranta distincta pe care nu se poate sa nu o simtiti.
De pe pozitia noastra puternica si prospera, dorim sa consolidam pozitia de lider pe piata in urmatorii ani. Pentru a face acest lucru, cautam oameni cu performante inalte cu capacitatea si determinarea de a duce Hilti mai departe. Puteti fi unul dintre ei?

Joburi

Contact

Blvd.Tudor Vladimirescu, nr. 29, 050881 I Afi Tech Park, etaj 3, Bucuresti., Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close