Higiene Lacroix SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

De 15 ani sustinem igiena si curatenia in Romania!

Igiena mainilor si a suprafetelor in medii profesionale sau publice reprezinta domeniul nostru de expertiza.

Am dezvoltat gama LePapier de produse din hartie destinate stergerii sau uscarii suprafetelor. Linia de produse din hartie LePapier acopera gama completa de prosoape hartie pliate, hartie igienica jumbo sau bulk-pack, rulouri prosop, hartie industriala si role medicale. In completarea gamei de produse din hartie pentru igiena este si gama de dispensere de hartie si dozatoare sapun LePapier, fabricate din otel inoxidabil sau din plastic ABS. Uscatoarele de maini Fluxo prezentate in premiera la targul international ISSA Interclean din Varsovia se evidentiaza prin doua caracteristici competitive principale: calitatea si eficienta. 

Producator de top si lider national in productia si distributia de echipamente si consumabile destinate igienei comunitatilor, Higiene Lacroix intretine relatii economice cu peste 10 tari din intreaga lume situandu-se in topul distribuitorilor nationali specializati in igiena profesionala.

Media
Higiene Lacroix warehouse