SC HighTech Security Romania SRL

check_circle Companie verificată

SC HighTech Security Romania SRL

check_circle Companie verificată

Despre

SC High Tech Security Romania SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc si activeaza pe piata de security din 2005. Pricipala activitate este de proiectare, instalare si punere in functiune a sistemelor de securitate: supraveghere video, alarmare, antiincendiu sau control acces. Pe langa acestea facem si instalari de automatizari porti, interfoane si video-interfoane, sisteme de sonorizare sau retele voce-date.

Incepand cu 2011, pe langa sisteme de alarmare si supraveghere video, am dezvoltat sisteme integrate de control inteligent, impreuna cu parteneri de renume mondial cum ar fi Gewiss, Schneider - Electric si Siemens. Alaturi de acestia am devenit un important integrator pe piata sistemelor de securitate si control inteligent din Bucuresti, dar si din tara, clientii nostrii bucurandu-se de solutii profesionale, complete si complexe, de tipul "smart business" si "smart house"

Viziune

Inca de la inceput, ne-am orientat pe nevoia clientilor nostrii de a maximiza eficienta si confortul solutiilor oferite de catre firma noastra. intotdeauna, propunem si implementam sisteme unice si inovatoare, pentru protectia familiei sau afacerii tale, de la apartament la vila, de la butic la hypermarket, de la un mic atelier la o cladire de biouri, de la o gradinita la un campus. Limitele proiectelor noastre sunt date numai de limita imaginatiei, de implementare ocupandu-ne noi. Valori

Imposibilul devine realitate numai prin perseverenta si perspicacitate. Prin intelepciunea echipei noastre, sustinuti de forta partenerilor nostrii, dam frumusete proiectelor tale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Blv. Alexandru Ioan Cuza Nr. 7 Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close