Hidro Tehnic Rmc S.R.L

check_circle Companie verificată
1

Hidro Tehnic Rmc S.R.L

check_circle Companie verificată
1

Despre

Hydro Tehnic RMC activeaza din anul 2013 pe piata echipamentelor si serviciilor pentru tratarea apelor, dezvoltandu-si continuu gama de produse si servicii oferite. Lista de clienti este  mare, incluzand societati (private) cu renume in toate domeniile de activitate (hotelier, antreprenoriat/constructii, industria alimentara, a bauturilor alcoolice si racoritoare, industrial).

Politica companiei noastre a fost intotdeauna aceea de a avea parteneri (furnizori) puternici, seriosi, astfel incat produsele si echipamentele sa fie de cea mai buna calitate, cu cel mai bun raport calitate/pret si cu suport tehnic si logistic prompt si competent.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Contact

Str. Fermei, 39d, Etaj, Camera Nr. 7, Oraș Popești Leordeni

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close