Heidelberg

HeidelbergCement România S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu activitati de baza precum productia si distributia cimentului si agregatelor, HeidelbergCement a fost infiintata in anul 1873 in Germania, iar din 1989 activeaza in Europa Centrala si de Est. In cei peste 140 de ani de experienta, compania a crescut de la un producator regional de ciment, cu o fabrica la Heidelberg , la unul din grupurile lider pe piata materialelor de constructii la nivel mondial ( numarul 1 in productia de agregate, numarul 2 in productia de ciment si numarul 3 in productia de betoane ), fiind prezent in aproximativ 50 de tari din intreaga lume, cu peste 3 000 de locuri de productie si aproximativ 55 000 de angajati.

 

HeidelbergCement Romania SA este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate de pe piata locala, membru al grupului german HeidelbergCement, ce a luat nastere in anul 2015 prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. si Carpat Agregate S.A .

HeidelbergCement Romania SA detine trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chiscadaga, 21 statii de betoane, 8 cariere si 5 balastiere de agregate . Compania produce si comercializeaza ciment si betoane de diverse clase (de inalta rezistenta, pentru imbracaminti rutiere, pentru lucrari hidrotehnice, de uz general si poriment), precum si agregate de cariera si de balastiera si numara aproximativ 1 000 de angajati (ciment, betoane, agregate, transport & logistică, combustibili alternativi).

Cel mai important element al filozofiei companiei il reprezinta dezvoltarea durabila, iar pentru asta, HeidelbergCement Romania acorda o atentie speciala protejarii mediului. prin investitii constante in tehnologii de varf, cu scopul reducerii emisiilor, precum si prin folosirea deseurilor drept combustibili alternativi (anvelope uzate, plastic, folii, textile, carton, hartie, deseuri lemnoase si petroliere). De asemenea, HeidelbergCement investeste in educatie, organizand, in ultimii 11 ani, un concurs de premii profesionale pentru studentii facultatilor cu profil tehic si deruleaza un program de formare profesionala prin ucenicie la locul de munca, adresat proaspetilor absolventi.

In ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, HeidelbergCement a implementat politici si a infiintat structuri organizationale care au ca obiectiv eliminarea completa a accidentelor de munca. Obiectivul “Zero accidente de munca” reprezinta angajamentul permanent al companiei si a fost atins doi ani consecutiv ( 2006 si 2007 ).

Media
La temelia a tot ce durează
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.