Hattrick Sport S.R.L.

check_circle Companie verificată

Hattrick Sport S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Înființată în anul 2008, societatea noastră oferă soluții complete pentru construcția de baze sportive sintetice ( terenuri de fotbal cu gazon artificial, terenuri de tenis cu gazon artificial, terenuri de sport multifunctionale, piste de alergare cu tartan ).
Serviciile oferite includ tot ce ține de realizarea unui proiect de la A la Z, de la proiectare pana la predarea la cheie a unui proiect. Pasiunea noastră este de a încuraja practicarea unei vieți sănătoase prin sport, construind cele mai calitative baze sporitve.
Câteva exemple de clienți: Direcția Județeană de Tineret și Sport Iași, Centrul Județean și Cultural Arad, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeria Romana, Dedeman. Avem în portofoliu peste 450 de clienți multumiți de lucrarile pe care le-am efectuat.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Dimitrie Onciul, 7, Bl:ias, Sc:a, Et:parter, Ap:16, - Rădăuți, SUCEAVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close