G&T SUPPLY INDUSTRY SRL

check_circle Companie verificată
1

G&T SUPPLY INDUSTRY SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

G&T Supply Industry SRL este distribuitor de produse pentru mentenanță industrială și curățenie profesională care servește toate ramurile industriale.

G&T se poziționează ca furnizor de produse de cea mai bună calitate, la preţuri competitive şi disponibile imediat. În plus, oferă clienţilor săi cele mai bune servicii de consultanţă în alegere şi utilizare.
Misiunea G&T este de a pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de produse de mentenanță specializate domeniului lor de activitate care să satisfacă sau să depășească așteptările acestora.

Propunem oferta largă de produse de calitate și adaptată nevoilor clientului împreuna cu serviciile de înaltă calitate în recomandarea soluțiilor și timpul rapid de răspuns la solicitare.

Joburi

Contact

Lt. Saidac Gheorghe 5C, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close