GS1 Romania

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GS1 este o organizatie nonprofit si apolitica, lider mondial, dedicata dezvoltarii si implementarii de standarde si solutii globale pentru a imbunatati eficienta si vizibilitatea atat in cadrul lanturilor de cerere si distributie la nivel global cat si intre sectoare. Sistemul de standarde GS1 este cel mai raspandit sistem de standarde din lantul de aprovizionare din lume, avand in comitetul decizional mari actori din diverse sectoare si industrii .De peste 25 de ani Asociatia GS1 Romania este singurul furnizor national autorizat de servicii complete si produse GS1, facilitand si usurand procesele in cadrul activitatilor de productie, distributie si vanzare de produse si servicii. Printre produsele si serviciile oferite de catre GS1 Romania se pot enumera coduri de bare GTIN (EAN/UPC), coduri GLN, SSCC, Data Matrix etc., certificari asupra apartenentei la reteaua GS1, cursuri de perfectionare asupra utilizarii complexului sistem GS1, in ce mod pot eficientiza procesele si diminua costurile si nu numai. Prin transmiterea CV-ului va exprimati acordul privind prelucrarea datelor in procesul de recrutatare si selectie.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.