Group Expert Consulting 2000 S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Group Expert Consulting 2000 S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

Grupul Expert Consulting (GEC) este reprezentant national pentru Romania si Republica Moldova al unei retele de contabilitate celebra in lume, TIAG www.tiagnet.com. TIAG este a treia cea mai mare retea globala de firme independente de contabilitate, avand cartierul general in SUA si prezenta in fiecare dintre tarile din lume. GEC ajuta un numar semnificativ de organizatii din Romania si din strainatate (Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Israel, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Spania, SUA etc.) in imbunatatirea performantelor financiare. GEC aduce valoare adaugata afacerilor clientilor prin servicii la nivel de expert in consultanta fiscala, audit financiar, precum si servicii externalizate de contabilitate si salarizare.

Echipa GEC reuneste 30 de experti si este in crestere. Echipa include absolventi de Master, doctorat si eMBA, cu studii in Europa si in SUA. Echipa GEC a primit in 2017 premiul Camerei Consultantilor Fiscali pentru a doua cea mai buna echipa de consultanta fiscala din Romania - a treia categorie, iar in anul 2018 GEC a primit premiul CECCAR pentru a sasea cea mai buna echipa de contabili din Romania - categoria microintreprinderi. Birouri GEC: Bucuresti, Focsani, Chisinau

Membership: EBRD BAS | CAFR | CCF | CECCAR | CELERGO-ADP | TIAG

Pentru mai multe detalii & linkuri retele sociale: www.piroi.ro | www.piroi.eu

Joburi

Social

Contact

Str. Dr Iacob Felix nr. 21, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close