GP -TAX & Accounting SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

În doar 10 ani, compania a crescut într-un ritm accelerat datorită unui proces de selecție unic, care a identificat contabilii talentați care doresc să exceleze.Cu birouri în București, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași și Chișinău (Republica Moldova), echipa noastră are acces și cunoștințe, experiență și expertiză, amabilitate și disciplină, pentru a vă ajuta compania să crească la următorul nivel.Ne desfășurăm activitatea atât la nivel individual cât și la nivel de companie cu integritate și spirit antreprenorial, pentru că știm că asta ne-am dori și noi dacă am fi în locul dumneavoastră.Rezultatul este cel mai înalt nivel de servicii financiare și contabile pentru a vă satisface toate cerințele. Știm că avem calitățile necesare care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.