Global Systems Communications

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Compania GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS (GSC) a fost fondata in anul 2005 si are ca obiect de activitate comercializarea de produse IT&C si servicii complementare.
GSC este dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clienților săi. GSC își dezvolta intr-un mod coerent si constant competentele tehnice si portofoliul de produse si soluții.

Soluții Supermicro – Servere, Soluții si tehnologie de stocare, Soluții green computing pentru HPC Data Center, Soluții Cloud Computing, Soluții Enterprise IT - Big Data.

Soluții Active de rețea - Soluții VoIP, LAN Switching&Routing, Soluții pentru rețele Wireless, Soluții PoE, Soluții Video Surveillance, Soluții Industrial Ethernet, Media Conversion, Digital Signage, Home Automation, Control Acces, Solar Power.

Soluții Pasive de rețea - GSC oferă o gama larga de elemente de infrastructura pentru sisteme de cablare de date, echipamente pasive de cupru si fibra optica si soluții pentru echiparea Data Center-urilor.

GSC oferă servicii de consultanta, proiectare, instalare, mentenanța si suport pentru: 

Sisteme de cablare structurata (Cat 5E, 6&6A, T1, DSL, Coaxial, Fibra Optica)
Soluții Data Room / Data Center
Rețele de date Wireless locale si Industriale
Sisteme Home Automation, Campus Automation, Industrial Automation, Acces Control
Sisteme sonorizare si conferința/videoconferința
Sisteme de securitate integrate.

GSC este distribuitor autorizat Supermicro, Planet, Teltonika Networks, BKT Elektronik, Draka, DLX Elektrik.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.