GLOBAL MODELING BUSINESS

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Qu33ns este un studio nou, modern. Avem o echipa tanara, dinamica si dornica sa accepte orice provocare. Echipa Qu33ns detine experienta in domeniul videochatului din Romania, totul bazandu-se pe profesionalism si legalitate. Oferim conditii de lux, siguranta si intimitate, pentru ca fiecare model sa vina cu placere la studio. Te vom ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti cu rabdare si mult respect, in acest sens oferim training de specialitate la haine si machiaj, astfel incat activitatea desfasurata sa fie cat mai profitabila

Modelele Qu33ns cat si personalul suport lucreaza exclusiv in baza unui contract individual de munca, avant toate taxele si impozitele achitate lunar, in acest sens toti angajatii nostri beneficiaza de asigurari de sanatate.

Dorim sa colaboram cu modele ambitioase, care lucreaza profesionist si isi doresc sa-si indeplineasca obiectivele financiare pe termen mediu si lung.

Designerii Qu33ns au conceput studioul in stil classic, cu decor luxos si foarte ingrijit. 
Qu33ns este amplasat la doar 5 minute de gura de metrou Eroii Revolutiei, intr-o zona foarte linistita si discreta.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.