Global Business To Business Concept S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GBBC (Global Business to Business Concept) este un concept global de CONSULTANȚĂ bazat pe o viziune Business to Business care aduce o abordare nouă și proaspătă cu referire la relația dintre consultanți și clienții acestora pe piețele imobiliare. GBBC s-a născut din nevoia de a ajuta clienții să uite de toate coșmarurile imobiliare: constructori care dau vina pe designeri, designeri care dau vina pe avocați, agenți care dau vina pe arhitecți.

Pentru prima dată pe piața imobiliară din România, aveți în aceeași cameră și la aceeași masă, împreună cu dvs. ca echipă, toți profesioniștii de care aveți nevoie: consultanți imobiliari și de afaceri, avocați, arhitecți, designeri, consultanți pentru mobila, constructori, manageri de proiect, specialiști IT și Marketing, agenți de vânzări exclusivi, fiecare dintre ei specializați în domeniile lor de activitate și care posedă cunoștințe avansate.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.