GIP TRONIC SERVICE 96

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Infiintata in 1996 GIP TRONIC SERVICE ’96  este unul din liderii  pietei caselor de marcat din Romania.  Prin experienta, profesionalism, calitate , inovare si atitudine dinamica  incercam sa aducem servicii utile si produse adaptate cerintelor clientilor .Vrem sa fim un sprijin, prieten si partener de incredere pentru distribuitorii din tara si clientii finali, in aceasta perioada unde cu greu gasesti un partener serios si stabil.
MISIUNE 
Ne propunem sa furnizam solutii utile, concrete si practice simple sau complexe, unice si inspirate, pentru toti clientii nostri. Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor produselor livrate.
Iata atuurile noastre:
- Suntem pasionati de munca noastra 
- Intotdeauna ne promovam si ne aparam reputatia 
- Ne pasa de partenerii nostri 
- Suntem empatici si alocam timpul necesar evaluarii si intelegerii nevoilor partenerilor nostri
- Le intrecem asteptarile venind cu idei si abordari inovatoare 
- Am dezvoltat in toata tara o retea de unitati de service si distributie acreditate. Acest lucru s-a facut prin crearea si dezvoltarea celor mai bune relatii cu partenerii. Nu ne limităm doar la a oferi cele mai bune produse, dar oferim si consultanta precum si sesiuni de training-uri pentru sprecializare, discutarea si rezolvarea diverselor probleme. Aceast lucru pentru noi si pentru partenerii nostri reprezinta o situatie de tip win-win.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.