GIP EST

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC GIP EST SRL,

Compania noastra a luat fiinta in anul 1996, dintr-o nevoie acuta a pietei pentru servicii integrate de securitate. Inca de la infiintare, echipamentele, instalatiile si serviciile oferite au fost proiectate si puse in opera avand in vedere respectarea tuturor prevederilor legale.

Incercand sa raspunda nevoilor clientilor tot mai numerosi, compania si-a diversificat si extins continuu gama de echipamente si servicii oferite.

Astfel, numarul de angajati a crescut continuu depasind, in anul 2015, pragul de 1000 de angajati, ceea ce a schimbat profilul firmei in acela de „companie mare”.

In acelasi timp au aparut departamente specializate pe directii noi de dezvoltare, cum ar fi: Departamentul Tehnic, Departamentul Interventie Operativa, Departamentul Comercial, Departamenul Marketing, Departamentul Proiectare-Integrare, Departamenul Echipamente si Retele Electrice

Datorita utilizarii solutiilor integrate de securite, moderne si actuale, Compania s-a extins la nivel national si a intrat in atentia consumatorilor mari de protectie si securitate.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.