Gimanca Diana

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Salve Group este un grup financiar european care se ocupa de distributia produselor financiare in Europa centrala si de est. Detine companii individuale care conduc afaceri in numele lor si care se ocupa de consultanta financiara independenta si de vanzarea produselor financiare. Companiile Salve Group ofera sisteme de lucru si produse variate si se axeaza pe diverse grupuri tinta. Compania mama este Salve Group Londra SRL cu sediul in Marea Britanie, si a fost fondata in anul 2003.
Salve Group profita indeosebi de ocaziile oferite de piata europeana unita a serviciilor financiare. Activeaza in tarile Europei centrale si de est ca un integrator al pietei, consolidand companiile locale intr-un puternic grup financiar european, aducand cu sine standardele de consultanta financiara ale Europei de Vest si produse financiare de o calitate excelenta.
Salve Group este o societate independenta, neavand nici o legatura contractuala, personala sau capitala cu producatorii produselor financiare (banci, societatile de asigurari sau alte grupuri financiare).
Salve Group si companiile asociate dispun de capitalul investitorilor straini. Investitorii financiari vin cu o baza solida si contacte cu puternici jucatori internationali de pe piata financiara. Salve Group sub coordonarea lui Peter Kristofovic, construieste o retea unica de furnizare a produselor financiare in Slovacia, Cehia, Ucraina si Romania.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.