GIGABYTE UNITED S.R.L

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Compania GIGABYTE, cu sediul în Taipei, Taiwan, este cunoscută ca lider mondial în industria IT, cu angajaţi şi extensii în aproape fiecare ţară. Fondată în 1986, GIGABYTE şi-a început activitatea ca o echipă de cercetare şi dezvoltare şi, de atunci, a preluat supremaţia pe piaţa mondială de plăci de bază. Fiind lider pe segmentul de plăci de bază şi plăci grafice, GIGABYTE şi-a extins portofoliul de produse cu notebook-uri şi desktop-uri, aplicaţii digitale de home entertainment, servere de reţea, dispozitive de comunicare şi mobile, utile fiecărui moment din viaţa oamenilor, fie că sunt acasă sau la birou. GIGABYTE are ca scop “să-ţi îmbunătăţească viaţa”, cu cele mai inovative design-uri, cu o calitate şi servicii impecabile. Accesaţi www.gigabyte.com.ro pentru mai multe informaţii.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.