Getarteh Ideea S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie care are ca obiect principal de activitate proiectarea si productia de tamplarie de aluminiu si pereti cortina. Oferim intregul suport tehnic si logistic necesar pentru o executie a lucrarilor in cele mai bune conditii, astfel gratie unei comunicari sincere si transparente va putem consilia in alegerea celor mai bune variante adaptate la nevoi si buget.

Servicii oferite:

Consultanta tehnica specializata si personalizata pentru fiecare client, adapta la bugetul cu respectarea standardelor de calitate.
Proiectare de specialitate in principal pentru peretii cortina, luminatoare, fatade ventilate.

Proiectele noastre sunt verificate si aprobate de un verificator MLPAT

Montaj profesionist cu echipele noastre de specialisti. Detinem cunostintele si asiguram suportul logistic necesar pentru executarea unor lucrari cu grad ridicat de dificultate tehnica.
Mentenanta pentru pereti cortina si fatade ventilate. Avem experienta in depistarea zonelor de infiltratii si a defectelor de montaj si in remedierea lor intr-un mod rapid si profesionist.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.