Get You Hired S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o echipă de profesioniști în afaceri care au experiență în recrutare, personal și spații generale de business. Deși tehnologia are atât de multe de oferit atât candidaților, cât și companiilor, s-a dovedit a fi un proces frustrant atunci când acționează de unul singur. Vasta cunoaștere a echipei noastre în toate domeniile industriei de achiziție a diferitelor talente, ne permite să înțelegem și să respectăm situația in care se află societatea dumneavoastră.

Fie că sunteți un candidat care caută să găsească compania perfectă pe care să o reprezinte, fie că sunteți o organizație care caută persoana cea mai adecvată, suntem capabili să simpatizăm și să analizăm situația dumneavoastră. Prin dialogul adecvat cu fiecare dintre clienții și potențialii noștri candidați, suntem capabili să diagnosticăm cu succes nevoile și dorințele fiecăruia, rezultând o conexiune perfectă pentru anii următori.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.