GESTINSTAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

- În domeniul de asamblare și instalare a echipamentelor tehnice în construcția de instalații sanitare, de încălzire, de aer condiționat și electrice, oferim: lucrări de execuție ca subcontractor, fără materiale, pe bază de contracte, firmelor de profil din Europa de Est, România.

NOTĂ:   Dând curs acestei oferte vă puteți proteja angajații în sensul de a le oferi motivare financiară și profesională la nivel european timp de 4-6 luni pe an fiecăruia dintre ei; veți obține astfel o echipă sudată, loială, cu o vastă pregătire profesională și un mare respect față de managementul societății.

            Nu în ultimul rând, un grad avansat al firmei dumneavoastră pe plan profesional la nivel european în plus, satisfacții financiare oportune dezvoltării companiei în condiții optime.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.