gesellschaft fur aus- und weiterbildung gmbh

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

" gesellschaft für aus- und weiterbildung gmbh" este o companie austriaca. de recrutare si selectie personal.

Compania "gesellschaft für aus- und weiterbildung gmbh" a fost fondată la începutul anilor 1990 ca parte a restructurării personalului Steyr Daimler Puch AG. Scopul a fost să însoțească procesele de schimbare în lumea muncii și să dezvolte perspective concrete de viitor atât pentru lucrătorul individual, cât și pentru companie. Între timp, societatea pentru formare și educație ulterioară oferă gmbh. oferă serviciile lor în șapte locații din Austria pentru instituții de afaceri și publice. Accentul se pune pe însoțirea unor interrelații complexe în gestionarea resurselor umane bazate pe o viziune umanistă asupra lumii și luând în considerare atât interesele materiale ale angajaților, cât și ale angajatorilor. Astfel încât pozițiile de succes economic pot fi realizate pentru ambele părți.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.