gesellschaft fur aus- und weiterbildung gmbh

check_circle Companie verificată

gesellschaft fur aus- und weiterbildung gmbh

check_circle Companie verificată

Despre

" gesellschaft für aus- und weiterbildung gmbh" este o companie austriaca. de recrutare si selectie personal.

Compania "gesellschaft für aus- und weiterbildung gmbh" a fost fondată la începutul anilor 1990 ca parte a restructurării personalului Steyr Daimler Puch AG. Scopul a fost să însoțească procesele de schimbare în lumea muncii și să dezvolte perspective concrete de viitor atât pentru lucrătorul individual, cât și pentru companie. Între timp, societatea pentru formare și educație ulterioară oferă gmbh. oferă serviciile lor în șapte locații din Austria pentru instituții de afaceri și publice. Accentul se pune pe însoțirea unor interrelații complexe în gestionarea resurselor umane bazate pe o viziune umanistă asupra lumii și luând în considerare atât interesele materiale ale angajaților, cât și ale angajatorilor. Astfel încât pozițiile de succes economic pot fi realizate pentru ambele părți.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Neugasse 7, Linz

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close