GERMAN TOP TRADING SRL

check_circle Companie verificată
2

GERMAN TOP TRADING SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

German Top Trading SRL

Aparut pe piata auto in 2002 , German Top Trading este unul din principalii importatori Opel din Romania.

Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:

- consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme
- oferte avantajoase de finantare
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Opel

Incepand cu data de 30.04.2009, S.C. German Top Trading S.R.L. opereaza un sistem de management integrat calitate-mediu, conform referentialelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. 
Organizatia a decis sa puna la dispozitia autoritatilor, publicului, clientilor si furnizorilor, la cererea acestora, informatii despre performanta sa de mediu. De asemenea, sunt disponibile tertelor parti interesate:

Informare privind autorizatia de mediu
Declaratia de politica pentru calitate si mediu
Un Registru de sugestii si reclamatii, aflat la sediul societatii, pentru cazurile in care tertele parti interesate vor sa-si exprime opinia referitor la impactul activitatii organizatiei asupra mediului.

Vânzari

Departamentul de vanzari vine in intampinarea clientilor cu toate formele si metodele moderne de vanzare, inclusiv autovehicule de drive-test.

Service

Departamentul service, in continua perfectionare, ofera clientilor toata gama de testari si reparatii (mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie) precum si piese de schimb si accesorii. Intreg personalul este calificat si acreditat de catre fabricantul General Motors al autoturismelor Opel.

Joburi

Social

Contact

Bld. Theodor Pallady, Nr. 42B, Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close