GeMaMi Car

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea Sc Ge Ma Mi Car Service Srl presteaza reparatii, carosari si intretinere auto pentru toate categoriile de autovehicule, avand un capital privat de 100% si un parteneriat de succes cu Auto Check Center. De asemenea suntem parteneri Bosch Car Service si centru de frana ATE acreditat, service auto autorizat R.A.R, specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Compania noastra a dobandit notorietate datorita nivelului inalt la care se ridica toti angajatii nostrii si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, stand frana, aparat pentru reglarea directiei si multe altele.Echipa profesionista ce deserveste service-ul Ge Ma Mi presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de autovehicule de orice tip sau marca avnd experienta si specializarea necesara pentru marci de import atat turisme cat si autoutilitare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.