GEDAXA EMPLOYEES FINANCIAL HEALTH PROTECTION

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Este o firma care ofera consultanta in domeniul serviciilor medicale ( analize laborator, medicina generala si de specialitate) , a serviciilor medicale de medicina muncii , care promoveaza si implementeaza conceptul de securitate si sanatate in munca si in domeniul protectiei financiare bazata pe solutii integrate , oferite angajatorilor, angajatilor , persoanelor fizice si familiilor acestora.

Este o firma care are ca obiective :
- promovarea si dezvoltarea activitatilor de constientizare si implementare a conceptelor de prevenire a accidentelor de munca si bolilor profesionale;
- conceperea de solutii tehnice , bazate strict pe analiza prealabila a nevoilor si necesitatilor , a prevederilor legislative ce privesc securitatea si sanatatea in munca in raport cu Normele Generale de Protectie a Muncii, adoptate de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si al Familiei si Ministerul Sanatatii ;
- conceperea si oferirea solutiilor financiare integrate si protectioniste , pe termen scurt , mediu si lung pentru persoane juridice , angajati , persoane fizice si familiilor acestora.

Este o firma care , prin personalul specializat si atent selectionat, isi propune sa ajunga , pe plan local , una din primele firme de consultanta profesionista axata pe servicii medicale si solutii financiare integrate, prin promovarea unei asistente de calitate.


Este o firma care pune pret pe calitate , profesionalism si inovatie si care se straduieste sa stabileasca relatii de lunga durata atit cu partenerii cit si cu clientii sai.

Modul nostru de lucru se bazeaza pe principii de flexibilitate si adaptabilitate, astfel incat nevoile individuale ale fiecarui client sunt punctul de plecare in elaborarea oricarui contract.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.