GECO M.E.C. 2003 SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Fondată în 2003, firma GECO M.E.C. 2003 S.R.L. este o societate care s-a născut pentru a răspunde unei necesităţi de servicii de evaluare şi îşi propune să sprijine dezvoltarea locală şi regională prin furnizarea de servicii de evaluare de înaltă calitate adresate firmelor, instituţiilor şi persoanelor fizice.

Noi punem accentul pe reprezentarea completă a clienţilor noştri, serviciile furnizate fiind îndreptate permanent către îmbunătăţirea şi perfecţionarea activităţii clientului din toate punctele de vedere.

Firma GECO M.E.C. 2003 S.R.L. beneficiază de o echipă dinamică, multidisciplinară, profesionistă şi implicată în direcţia satisfacerii eficiente a oricăror solicitari.

Experienţa noastră este construită pe baza aptitudinilor fiecărui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiază de cunoştintele, experienţa şi abilitaţile întregii firme.

Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei întregi echipe într-o relaţie bazată pe comunicare sigură, eficientă şi confidenţială i-a determinat pe clientii noştri să aleagă firma GECO M.E.C. 2003 S.R.L. ca partener de încredere pentru susţinerea afacerii lor.

Firma GECO M.E.C. 2003 S.R.L. este membru corporativ ANEVAR.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.