GANO EXCEL ROMANIA - HEALTY COFFEE EURO

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Este vorba de Multi Level Marketing ce reprezintă sistemul de vânzare prin distribuitori independenţi (producător - structură pe mai multe nivele de distribuitori - client). Faţă de sistemul clasic de vânzare (producător - importator - transportator - angrosist - magazin cu amănuntul) natura vânzărilor directe oferă posibilitatea primirii unei recompense pentru recomandarea prin viu grai a produselor folosite.
Gano Excel Enterprise, înfiinţată în 1995, are sediul la Kedah, în Malaezia. Compania este prezentă în peste 28 de ţări, având peste 2.5 milioane de distribuitori pe plan mondial. Cifra de afaceri pe anul 2005 a fost de 500 milioane de dolari. România este prima ţară din Europa în care îşi începe activitatea - 15.12.2006.
Cafeaua Gano este singura cafea sanatoasa din lume.
Într-o ceaşcă obişnuită de cafea există între 60 - 350 mg de cofeină iar în cea decofeinizată doar 30/40 mg.
Cafeaua Gano are un conţinut scăzut de cofeină 2 - 8 mg per ceaşcă (nu este decofeinizată), concentraţia acesteia fiind mai mică decât într-o ciocolată. Datorită extractului din Ganoderma Lucidum cafeaua are efecte terapeutice. Aceasta nu schimbă cu nimic gustul cafelei datorită utilizării unei tehnologii moderne şi complexe la toate nivelele, respectiv cultivare, producţie.
Compania Gano Excel are brevet asupra unei metode de extragere a cofeinei, singura 100 % naturală.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.