Gama Project Investment

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GAMA Project Investment este un birou de proiectare, ce isi propune prin activitatea sa, sa aduca la un numitor comun latura tehnica si cea artistica a arhitecturii. Propunem o viziune  realista, energica si profesionista asupra proiectarii, sustinuta de concepte inspirate si detalii atente.

Activitatea noastra este permanent directionata catre imbunatatirea calitatii arhitecturii, gasirea de noi forme de expresie, insusirea de noi tehnologii si in primul rand catre relatia cu clientii nostrii. Suntem o echipa profesionista, formata din tineri arhitecti si ingineri, orientati sa ofere servicii de cea mai inalta calitate in domeniile de proiectare si avizare. Echipa GAMA Project Investment are experienta si capacitatea de a face fata celor mai complexe cerinte. Pentru noi fiecare proiect este o provocare, iar implicarea noastra este totala.  Credem intr-o relatie stransa intre client si echipa de proiectare pentru a obtine rezultate exceptionale.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.