GAMA CONSTRUCT

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania noastra are capital exclusiv romanesc, ne-am dezvoltat cu pasi marunti dar siguri, iar astazi principiile dupa care este guvernata compania noastra se bucura de experienta si intelepciunea fondatorilor si de spiritul inovator si revolutionar al echipei tinere de ingineri.

Avem o echipa complexa, cu peste 100 de colegi, impartiti pe echipe specializate pe consultanta, proiectare, constructii civile sau structuri metalice-hale industriale si spatii industriale. Reusim astfel sa atingem exigentele oricarui partener de-al nostru, atat persoane juridice cat si persoanelor fizice.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor, am oferit viata constructiilor executate de noi, ne-am bucurat de bumul imobiliar si am reusit sa oferim servicii complete clientilor nostri in perioada crizei, iar astazi ne continuam activitatea cu o atentie sporita asupra detaliilor. Astfel reusim intotdeauna sa imbinam traditionalul cu modernul, utilul cu placutul si seriozitatea cu calitatea.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.