GALMEDMUN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Punem preţ pe calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri din orice domeniu de activitate.

Sănătatea și securitatea angajaților  sunt importante  pentru buna desfășurare a activității pe care societatea o întreprinde, dar și pentru noi, pentru că ne dorim ca angajații  să fie apți de muncă pentru a intreprinde cu stoicism toate activitățile ce le sunt încredințate, din toate punctele de vedere ale sănătății.

Urmărim identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinii în muncă a angajaților, promovarea stării de sănătate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și a celor legate de profesie, scăderea absenteismului la locul de muncă.

Acest serviciu permite angajatorului să cunoască, în limitele legii, starea de sănătate a angajatului, în strictă legatură cu procesul muncii, pe toată perioada cât acesta este angajat și să respecte legislația în vigoare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.