Gallinette Concept SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Puiul la rotisor este o legendă culinară în gastronomia franceză.
Cu siguranţă este preparatul preferat in Franta care luminează mesele de duminică în familie. Este un succes negreşit de fiecare dată! În fiecare oraş sau sat veţi găsi cel puţin o rotiserie.
Toţi francezii au fost hipnotizaţi de mici copii de mirosul şi imaginea puilor rumeniţi învârtindu-se în ferestrele rotiseriilor.
Aceasta este magia pe care Galli vrea să o împărtăşească cu voi, aici, în România.
Puii pe care vi-i gătim sunt crescuţi după metode tradiţionale, cel puţin 60 de zile, hrăniţi cu cereale şi ţinuţi departe de antibiotice sau hormoni.
Veţi descoperi la Galli preparate autentic franţuzeşti din care vă puteţi compune meniul ideal, calitativ şi echilibrat. Puiul la rotisor este emblema Galli, însă alături de acesta propunem zilnic produse din porc sau peşte, garnituri, sandwich-uri variate, salate şi un raion de băcănie.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.