Galaxy Imob Consulting S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Vă oferim o gamă largă şi completă de servicii şi consultanţă în domeniul imobiliar, al asigurărilor, al creditări, pensiilor private. Iar gama de servicii ce  dorim a vă oferi ţinem a se dezvolta în timp, conform cerinţelor clienţilor noştri.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul imobiliar oferim clienţilor noştri soluţiile cele mai bune de cumpărarea, vânzarea,  închirierea, imobilelor (case, apartamente, garsoniere, sedii, birouri, terenuri), evaluarea imobilelor, punerea la dispoziţia clienţilor soluţi de finanţare, creditare, de amenajare, întreţinere, administrare a imobilelor, cadastru şi întabularea dreptului de proprietate, consultanţă şi asistenţă juridică, asigurarea imobilelor, iar serviciile noastre nu se opresc aici!

Ne caracterizează promtitudinea, respectul şi profesionalismul.

Suntem conştienţi de importanţa investiţiei clienţilor noştri, fapt pentru care oferim consultanţă de înaltă calitate şi orientăm clientul spre cea mai potrivită alegere. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.