Galassini Romania

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Grupul Galassini a fost fondat in anul 1936 de catre Umberto Galassini, ca firma profilata doar pe transport national. Actualmente grupul de firme Galassini dispune de 5 sedii in Italia: Vignola, Premariaco (Udine), Verona, Rubiera si Piombino. Avand totodata sedii si filiale in Ungaria, Romania, Polonia, Spania, Tunisia, Turcia si Republica Moldova, cu un numar de peste 600 de angajati angrenati in servicii de expeditii transport in regim de grupaj si complet si servicii de logistica-depozitare-manipulare.
Parcul auto este alcatuit din 300 autocamioane Scania si Volvo dotate cu sisteme globale de pozitionare si comunicare prin satelit si peste 600 de remorci (prelate, izoterme, transport confectii umerase si speciale pentru transport tren).
Astazi in Romania societatea are un numar de 300 angajati cu inalta calificare in domeniu.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.