G.S EXPERT& CONSULTING S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

CABINET STOMATOLOGIC VIVA DENT ACTIV

 

Viva Dent Activ are o echipa tinara dar specializata de medici stomatologi si asistentente care ofera toata gama de servicii si tratamente stomatologice la standarde de calitate care sa pot sa satisfaca si cei mai pretentiosi pacienti. Urmarim sa avem in permanenta un dialog cu pacientul pentru a cunoaste necesitatile de ordin estetic,problemele de sanatate dentare dar si pentru stabilirea unei relatii de incredere. Echipa de medici si asistente se perfectioneaza continuu prin cursuri postacademice in tara si strainatate pentru a fi in permanenta la curent cu toate noutatile din domeniu. Atentia noastra pentru detalii perfectioneaza calitatea actului medical. Nu facem compromisuri si nu grabim procesul tratamentului. Sintem siguri ca folosirea tehnologiei moderne ne ajuta in obtinerea unor rezultate extraordinare in domeniul stomatologiei.

 

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.