G.P.S DIRECT S.R.L

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Examinarea şi alegerea candidaţilor în vederea angajării în cadrul companiei reprezintă componente foarte importante pentru succesul activităţii firmei.
Examinarea candidatului se face, în general, prin citirea C.V.-ului acestuia, a informaţiilor referitoare la studii – aşa cum reies din documentele prezentate – un rol determinant având şi impresia făcută la interviu.
Există însă dificila problemă a verificării autenticităţii documentelor prezentate de candidat. Această verificare constituie un procedeu de durată şi este costisitoare, iar impresia personală creată poate fi eronată.
Din acest motiv, vă propunem un instrument unic şi modern – TEST DE PERSONALITATE, care vă permite să obţineţi informaţii suplimentare şi esenţiale despre persoanele examinate, facilitând astfel alegerea candidatului optim.
• Testul de credibilitate/onestitate/loialitate în limba română, face verificarea credibilităţii/onestităţii/loialităţii candidatului, bazându-se pe o tehnologie ştiinţifică avansată dezvoltată pe validarea cercetării.
• Testul identifică deficienţe în conştiinţa etică şi le traduce în valori aritmetice, a căror valoare determină stabilirea nivelului de credibilitate/onestitate/loialitate (foarte scăzut, mediu, bun, foarte bun).
• Testul de credibilitate/onestitate/loialitate este un "termometru" criminologic destinat să elimine din start candidaţii cu un nivel scăzut de credibilitate/onestitate/loialitate.
• Scopul testului este să examineze la "microscopul psihologic" "coeficientul tendinţei spre fapte penale" şi să eticheteze semnificaţia valorii ce reiese din rezultatele testului.
Examinarea candidatului se face prin intermediul programului Integrity Test, durează circa 25 de minute, iar rezultatele sunt primite imediat. Numai examinatorul poate vedea rezultatele testului. Programul se achiziţionează pe DISK ON KEY şi se încarcă în calculator într-un număr de examinări stabilite anterior.
Programul şi rezultatele examinării rămân numai pe DISK ON KEY, iar calculatorul nu este conectat la Internet în timpul testării.
Procedura de examinare este cât se poate de simplă şi nu este necesară vreo pregătire profesională specială pentru activarea programului de testare.
Costul unei examinări este, în medie, de circa 5 Euro – în funcţie de numărul testelor achiziţionate.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.