Furitech West S.R.L.

check_circle Companie verificată

Furitech West S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Despre Furitech West

Furitech West este un furnizor de echipamente pentru industria grea. Compania ofera o suita cuprinzatoare si integrata de solutii tehnice specializate ce include echipamente profesionale hidraulice, echipamente de ridicare, tehnologii abrazive si sudura dezvoltate pe parcursul celor peste 20 de ani de experienta ai grupului din care face parte.

Furitech West este intr-o crestere ascendenta, largind constant portofoliul de clienti de top din sectoare de afaceri cat mai diverse, care au incredintat increderea produselor din portofoliul Furitech West. Compania se adreseaza intreprinderilor mici, mijlocii si mari cu produse si solutii verticale care ofera valoare adaugata clientilor sai, modalitati de crestere a competitivitatii, de eficientizare a procesului de productie si cresterea calitatii. In plus, Furitech West ofera si solutii verticale specializate pentru pietele de nisa, precum industria feroviara, constructiile navale, constructiile de drumuri si poduri si multe altele.

Furitech West detine totodata o retea extinsa de parteneri certificati ce asigura clientilor sai suport tehnic de calitate si echipe de implementare cu expertiza de top.

Joburi

Contact

Str. Traian Vuia, 68, Ap:26, Parter, Cluj-napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close