FM Cosmetics

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei
FM GROUP WORLD – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004 (cunoscuta initial sub denumirea de FEDERICO MAHORA), cu siguranta firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing. In doar 3 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 30 tari din intreaga lume.
Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 130 arome), ape de toaleta fructate (de vara), parfumuri pentru par, geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, lip gloss, produse pentru copii, produse pentru plaja,... etc.
Produsele sunt fabricate utilizand aromele DROM - companie Germana (www.drom.com), unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare.
PRODUSELE FM, inspirate sau create in aceeasi tenta a aromei cu cele mai bune marci internationale (Gucci, Chanel, Cacharel, Lancom, Hugo Boss, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani... etc), imbracate in simplitate - ambalaje uniforme dar atragatoare, cantitatea mare de parfum si in acelasi timp calea simpla prin care produsule ajung la beneficiarul lor, toate acestea fac ca pretul sa fie atragator pentru fiecare beneficiar, fara ca acesta sa fie obligat sa renunte la criteriul de calitate.

Gasiti toate detaliile vizitand www.parfum-by-federico.ro

Locuri de munca

FM Cosmetics

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.