FLIP TECHNOLOGIES SRL

check_circle Companie verificată
17

FLIP TECHNOLOGIES SRL

check_circle Companie verificată
17

Despre

Suntem primul marketplace din Romania ce schimba modul in care vindem & cumparam electronice reconditionate. Misiunea noastra este sa facem internetul un loc mai simplu pentru cei care vor sa-si vanda vechile electronice si mai sigur pentru cei ce vor sa le cumpere.

 

Suntem un start-up pornit acum 1.5 ani, sustinut de 2 dintre cele mai cunoscute fonduri de investitii din Romania. Suntem o echipa tanara, ambitioasa, orientata spre rezultate si dornica sa faca din Flip un marketplace cunoscut nu doar in Romania, ci si in Europa!

 

Flip.ro creste repede si suntem in cautare de oameni ambitiosi, curiosi, priceputi in domeniul lor, dornici de provocari nebune si de a contribui la cresterea unui marketplace international!

 

Mai multe despre noi, gasesti aici:

https://www.forbes.ro/doi-antreprenori-au-investit-120-000-de-euro-flip-ro-primul-marketplace-dedicat-vanzarilor-de-smartphone-uri-second-hand-149360

Joburi

Social

Contact

Str. Ștefan Cel Mare, 549, Camera 3, Birou (etaj), Brăila

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close