FIVEPLUS SOLUTIONS SRL

check_circle Companie verificată
1

FIVEPLUS SOLUTIONS SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

FivePlus Solutions este o companie IT in plina ascensiune, formata din specialisti cu o experienta de peste 10 ani in implementarea solutiilor performante, bazata pe o fundatie solida de competente si expertiza, specializata in implementarea de solutii creative, de inalta calitate, orientate mediului de afaceri.

Avem resursele si competentele necesare pentru a excela in domenii prin care putem aduce valoare partenerilor nostri de afaceri: document management, CRM, arhivare si backup de continut, infrastructuri de comunicare electronica a informaţiilor,realizare website-uri profesionale si portaluri web, aplicatii web personalizate, solutii de invatamant la distanta, optimizare site-uri web, solutii si servicii care conduc spre un control mai eficient al proceselor, o crestere a calitatii serviciilor oferite si de performanta.

Suntem implicati activ in satisfacerea cu promptitudine, responsabilitate, confidentialitate şi profesionalism a cerintelor specificate şi a asteptarilor clientilor nostri, urmarind continuu imbunatatirea activitatilor/proceselor interne care conduc spre indeplinirea obiectivelor si angajamentelor asumate fata de personalul propriu si fata de clienti.

Adoptam o politica de dezvoltare orientata catre necesitatile de afaceri ale clientilor/partenerilor, proiectam si implementam solutii care sustin circulatia informatiei si integreaza sisteme de business existente. Punem accent pe lucrul colaborativ, comunicarea interna, automatizarea proceselor, vizibilitatea companiei in exterior, activitati care conduc spre dinamizarea afacerii.

Pentru a concretiza aceste idei si pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am dezvoltat propriile solutii de management de documente, DocPlus.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

STR. GENERAL BURILEANU 7 Bl. 20A Sc. 2 Et. 2 Ap. 30, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close